Instap OCR

Laagdrempelige instap in OCR technologie is al mogelijk vanaf 1 camera. Vanwege de modulaire aanpak is dit uitbreidbaar met meerdere camera's tot zelfs volledige portaal oplossingen, ook in een latere fase.

Truck portaal

Bij een portaal worden de truck en container volledig gescand. Dit zorgt voor optimale prestaties door de consistente beeldvorming, volledige video vastlegging en redundantie in de herkenningen.

Trein portaal

Net zoals bij een truck portaal, wordt container en de wagon volledig gescand, inclusief de wagoncodes (UIC). Ook dit portaal heeft de voordelen van consistentie, performance, volledige video vastlegging en redundantie.

Kraan

In de spreader worden cameras bevestigd, welke naar de bovenkant van de container kijken. Dit zorgt voor real-time registratie van de containercodes. Alle lock/unlock acties worden opgeslagen, en eventuele schade aan de daken wordt hiermee vastgelegd op video.

Webservice (API)

BETA RELEASE

De webservice is een dienst waarbij geen fysieke camera's nodig zijn. Vanuit (bijvoorbeeld) een app wordt een foto opgestuurd. In de back-end worden de foto's geanalyseerd, en de herkende codes worden teruggestuurd naar de app. Allemaal in een fractie van een seconde!

Reachstacker

COMING SOON

De reachstacker oplossing wordt op dit moment getest op meerdere locaties. Naast de containerherkenning worden ook de hoogte en locatie gemeten. Deze oplossing zorgt ervoor dat alle container handelingen geregistreerd worden, inclusief de 3D stack posities.

© Copyright 2024 Sentors - All Rights Reserved